Har din karriär uteblivit än så länge

by Peter Ingman — 30/05/2018

eller upplever du att du fastnat i samma läge för länge? 

Då kan det vara så att du fortfarande har mycket kvar att utnyttja av din potential. Kaplan skriver om detta i en utmärkt artikel i Harvard Business Review (se nedan). Att känna sig exploaterad i sin yrkesroll eller att cheferna aldrig verkar lägga två fingrar i kors för att du ska få en chans till befordran är tydliga tecken på att du ska försöka lista ut ditt nästa steg. Vad säger hjärtat om det här.

Central fråga om du känner igen dig i ovanstående rubrik är “om du frågar dig just nu, vad skulle du helst vilja arbeta med som skulle skänka dig glädje”. Men också en uppföljande reflektion, vad är det som du själv uppfattar som framgång för dig?

it’s about taking a very personal look at how you define success in your heart of hearts and then finding your path to get there

Om du vill få hjälp att komma vidare med dina funderingar så är du välkommen att höra av dig till välrenommerade coacherna inom McCloudMiller Group. Du hittar dem här.