Släpp sargen

by Peter Ingman — 05/06/2018

och ge dig själv 3 utmaningar för att komma vidare till att bli en bättre du

Forbes är en av de bättre källorna när det gäller chosefritt innehåll om personlig utveckling. Se artikeln nedan, men först deras “Quote of the Day” som belyser utmaningen på ett fantastiskt sätt genom konstnären Michelangelo.

The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short, but in setting our aim too low and achieving our mark.

 

 

Här får du tre uppgifter

  1. Identifera det sätt som du verkar lära dig saker bäst på – det finns ingen universalmetod för förbättrad inlärning. Använd därför det som funkar för dig. Våga stå kvar även när det är motigt.
  2. Bevisa att du tror på dig själv. Tro aldrig på när andra människor talar om för dig vad du kan eller inte kan göra. Det är troligen den enskilt största anledningen till att du riskerar att aldrig hitta ditt egentliga syfte. Åtskilliga konstnärer hade en svår barndom med föräldrar som säkert ville väl men försökte hindra dem att följa sin kreativa ådra för att istället satsa på något med säkrare inkomster
  3. Sätt ett delmål, även de minsta stegen tar dig mot din vision. Tror du att du bör vara marinbiolog, lär dig att simma

Känner du för att prata med någon om hur du kan släppa sargen. Maila, messa, ring, chatta, skriv en kommentar, kom förbi. Vi ser till att du får ett kostnadsfritt samtal med en coach eller rådgivare, beroende av behov.

Kontaktuppgifter till mig

Peter Ingman

[email protected]

+46705294179

//Peter